Hongkong på besök!

I helgen har Hongkong varit här och hälsat på. Fanny och Johanna alltså. Så denna helgen, precis som förra har det varit fullt upp!

Helgen började med att vi var på en textilmässa här i Taipei som heter Titas. Där var det massa textiltillverkare som ställde ut och berättade om sina fabriker. Det var verkligen rätt forum för oss ingenjörer, jag var i sjunde himmlen:) På mässan träffade vi bla en kille som hette Tony som jobbade för ett företag som heter Evertex som tillverkar funktionella textilier, textilier för sportplagg t ex. Hursomhelst bjöd han in oss på studiebesök till fabriken på lördagen och vi blev superglada för det är ju därför vi är här, för att få se produktion! Så på lördagen bar det iväg till fabriken på studiebesök. Vi var dä samtidigt som några inköpare från ett företag från Vancouver, Arc´teryx heter deras företag och de tillverkar kläder för extremsporter mm. De var där för ett eventuellt framtida samarbete och vi fick sitta med på presentationsmötet av företaget, Evertex. Det var jätteroligt! Sedan fick vi rundvandring i fabriken. 

    

I fredags var vi på en restaurang som heter Modern Toilet, bilderna får tala för sig själv...  

 

I lördags var vi på den "hemliga" restaurangen igen, den som vi besökte tillsammans med vår lärare Mr Ting.

  
 

Efter en partykväll var vi i en annan liten by och besökte ett Spa. För ynka 100 kronor per person fick jag, Jessica, Cicci och Fanny tre timmars badande i ett privat rum samt varsin ansiktsmask... Efter det åt vi underbart god cheesecake och drack latte för att sedan avsluta dagen på en restaurang i Taipei med varsin GIGANTISK sallad! Lyckad dag...

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0