Welcome party!

Igår var det dags för "Welcome party" för alla utbytesstudenter! Det hela började med att vi fick sätta på oss namnlappar och lotsades in i en stor sal där det fanns massa stolar utplacerade i ringar. Det var kanske 15 utbytesstudenter och 50 taiwanesiska ungdommar. Alla stirrade på oss, ville ta kort på oss och prata med oss. Vi kände oss som huvudattraktionen på en cirkus! Inte nog med det kommer en lärare fram till oss och ville att vi skulle sprida ut oss och "umgås", inte bara vara tillsammans hela tiden. Vem vill lära känna folk på beställning? Och dessutom folk som bara ville ha våra mailadresser, facebook namn och ta kort på oss med sina mobilkameror! Sen blev vi uppdelade i grupper och skulle "leka lekar".
Det skulle vara fest för oss utbytesstudenter men de pratade bara kinesiska så vi fattade nada! Oerhört ohyfsat tycker jag... Det hela var fruktansvärt jobbigt så det slutade med att vi sa att nej nu måste vi gå... Jag tror de tog lite illa upp och de ville inte riktigt släppa iväg oss. Hela situationen kändes jättejobbig!
Idag var det en ny välkommsfest, på Textile department! Det kändes jättebra! Det var helt annorlunda, folket där var mer som oss och de såg oss inte som cirkusapor. Vi slapp de jobbiga lekarna och vi blev väldigt väl mottagna då bl a rektorn på vår department höll tal för oss.   
Vi har förresten fått kinesiska namn! Jag heter typ Linschenro eller något i den stilen;)

Våra kinesiska namn står under våra svenska!

Textile department!

Kommentarer
Postat av: Milla

Gud, vad jobbigt. :/ jaja, nu behöver ni förhoppningsvis inte gå på några fler sånna partyn ;) haha, puss

2009-09-20 @ 10:25:09
Postat av: Jonna

HAHAHAHA det är det enda jag tänker säga:D

2009-09-23 @ 21:16:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0